Resum Trail Setmana Catalunya: 01-02/10/2022

747

Aquesta setmana han participat un total de 3.518 corredors, repartits entre 5 curses per muntanya, dels quals 2.896 van ser homes i 622 dones. La prova amb més participació va ser la Marató Pirineu amb 1.084 corredors.

Núria Picas i Miguel Heras, vencedors de l’Ultra Pirineu

Núria Picas (Buff) i Miguel Heras (Salomon) es proclamen campions de l’Ultra Pirineu després de lliurar una bonica lluita per la victòria durant els 100 quilòmetres i 6.800 m de desnivell positiu a través del Parc Natural Cadí Moixeró. Prop de 3.000 corredors (entre les 4 curses de l’esdeveniment) han tornat a gaudir d’una de les curses puntals del nostre país, que per tercera vegada ha estat retransmesa per TV3 i amb un ‘streaming’ de luxe.

Notícies en format breu:

• L’Oncotrail es va celebrar aquest cap de setmana a Palafrugell. La cursa solidària va aconseguir recaptar fins a 380.000€ per ajudar als malalts de càncer. Fins a 318 equips i 2.800 corredors participants van completar els 100 quilòmetres de recorregut dividits en 10 trams. que alguns equips van fer corrent i altres caminant. L’equip Quetzal va ser el més ràpid en acabar l’itinerari després de 9h 32′.
  • Eugeni Roselló segueix la seva aventura al Camino de Santiago per intentar aconseguir rebaixar el temps rècord. L’ultrafondista català va partir de Saint Jean Pied de Port el passat dissabte i, hores d’ara, va a bon ritme camí ja del quilòmetre 300.
  • La Neorural ha obert inscripcions per a la seva cursa, que se celebrarà el proper 11 de desembre a Santa Maria de Martorelles amb 24 quilòmetres i 1.600m de desnivell positiu.