CONTRACTA’NS

Ultres Catalunya, el portal web nascut al novembre de 2015, està dedicat exclusivament a oferir informació sobre el món de les curses per muntanya. De fet, ara mateix som l’únic mitjà català dedicat exclusivament a aquest esport. Aquest fet ens destaca com a referent a la xarxa per a tots els amants del trail running català, oferint als usuaris una informació de qualitat, contrastada i actualitzada permanentment.

Contacte: Tel. (+34) 669 155 137 / ultresacatalunya@gmail.com

Els nostres serveis

Oferim els serveis de redacció, promoció i divulgació de les curses per muntanya a través del nostre mitjà de comunicació o bé mitjans propis. Notes de premsa i xarxes socials amb gust per l’escriptura i coneixement del medi.

La nostra experiència al llarg de vint-i-cinc anys en el món de les curses per muntanya es veuen plasmades a Ultres Catalunya, amb capacitat per crear contingut i provocar un notable creixement en un curt recorregut, posicionant-se com un portal de referència català utilitzant l’última tecnologia aplicada al nostre sector.

Les nostres xarxes socials

El nostre públic objectiu està en constant creixement en quant al nombre d’usuaris en les xarxes socials:

  • Grup de Facebook: serveix com a punt de reunió de tots els amants d’aquesta modalitat esportiva amb 7.000 membres.
  • Pàgina Facebook: com a impuls de les notícies del nostre web, amb més de 7.000 seguidors.
  • Twitter: Xarxa social amb més interacció, actualment amb més de 10.000 seguidors.
  • Instagram: Creada a finals de 2019 i amb 9.300 seguidors.
Ràdio

També hem col·laborat a dos programes de ràdio com “Todo Runners” de Radio La Xarxa i Fem Muntanya en format podcast, fent el resum de l’actualitat de les curses per muntanya, els seus corredors i tot el que envolta aquesta disciplina esportiva. Tanmateix som membres de l’equip de “Territorio Trail Media” d’Aragón Radio, programa líder del sector a nivell nacional.

Qui hi ha al darrera?

Em dic Albert Torrent, visc a Sabadell i sóc corredor de curses per muntanya des de l’any 1997.

He participat en nombroses proves d’ultrafons, finalitzant més de cinquanta curses de més de 80 quilòmetres i tres ultratrails de 100 milles (Grand Raid des Pyrennés 2012 i Ronda dels Cims Andorra 2014 i 2017).

  • Membre fundador de la Copa Catalana de curses d’ultraresistència i membre durant deu anys del Comitè Català de Marxes de la FEEC.
  • Jutge-àrbitre de curses per muntanya de la FEEC
  • Treballador de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya durant 15 anys (2002-2014 i 2020-2021).
  • Redactor a la revista “El Mundo de los Pirineos”, editoral Sua des de 2002.
  • Guanyador de dos premis de periodisme al Festival Internacional de Cinema de Muntanya de Torelló, anys 2005 i 2007
  • Social Media en proves com Emmona Ultra Trail, Pyrenées Stage Run, Xtrail Marathon Cup, Costa Brava Stage Run, La Llanera Trail, Trailcat 200, etc.