Els 2900 Alpine Run obre el període de pre-inscripcions per la seva segona edició

2144

L’espectacular prova andorrana, organitzada per l’Associació d’Esports de Muntanya d’Andorra, arriba a la segona edició amb un regust ben dolç a la boca i amb una acceptació per part dels corredors participants en la seva primera edició. El recorregut, de 70 km i 6.700 metres de desnivell positiu, preten enllaçar els cims més alts del Principat (Portelleta, Estanyó, Serrera, Font Blanca, Medacorba, Roca Entravessada i Coma Pedrosa), on els participants hauran de superar les dificultats tècniques mitjantçant grimpades, desgrimpades i alguns trams on estarà equipat amb cordes. Donada la dificultat, la cursa alpina està limitada a només 50 corredors.

La organització seleccionarà minuciosament als corredors participants mitjançant un qüestionari exhaustiu sobre la experiència demostrable en terreny tècnic i exigent com el que trobaran. El formulari estarà disponible al web de Els 2900 fins el proper 29 de febrer de 2016. S’estudiaran totes les preinscripcions, anunciant la llista definitiva dels corredors participants l’1 de maig.

Cal recordar que la victòria en la primera edició va ser per al basc Jokin Lizeaga després de 14 hores i 48 minuts. En categoria femenina, Sonia Regueiro va aconseguir completar aquest espectacular recorregut en 21 hores i 51 minuts.