Els primers productes de NNormal arriben al mercat

A partir d'avui ja es poden reservar els primers llançaments de la marca, sorgida de la col·laboració entre Camper i Kilian Jornet. El seu calçat, roba i accessoris esportius ja estan disponibles sota comanda

818

NNormal és el resultat de la col·laboració entre Kilian Jornet i l’empresa familiar de calçat Camper.

Els productes de NNormal parteixen d’una idea ferma: mantenir-se actiu i perseguir reptes és compatible amb gaudir de la natura i respectar-la. Per sobre de tot, la marca vol canviar la manera de fer les coses: evitar caure a les modes, desenvolupar productes que compleixin els estàndards més elevats i que, a més, siguin tan resistents i duradors com sigui possible.

El llançament dels productes també s’ha unit a una campanya impulsada per Marvin Leuvrey a Noruega, pensada per destacar la filosofia “leave no trace” (‘no deixar empremta’), la qual trobem darrere dels productes de NNormal. Registrades per transmetre una sensació de lleugeresa i efimeritat, les imatges de la campanya mostren atletes corrent per entorns naturals: no els utilitzen, sinó que en formen part. L’objectiu és jugar de manera diferent amb el concepte de rendiment, que sovint combina els moments més estàtics amb els més efímers: la natura, que és eterna, es converteix en una cosa molt nítida i estable quan els atletes són passatgers. Només estan de pas, de manera que no deixen empremta.

Les dues línies de sabatilles, anomenades Kjerag i Tomir, són les protagonistes del llançament i s’han convertit en una gran icona entre els productes per a l’outdoor, tant per les prestacions com pel mínim impacte al planeta. Per a NNormal, la durabilitat és més important que la moda, i les dues línies s’han dissenyat perquè el cicle de vida pugui ser circular. El lema de la marca, “Your Path, No Trace” (“El teu camí sense empremtes”), és present en totes les seves creacions. Especialment, darrere del principi bàsic: sense compromisos. Ni en qualitat, ni per moda, ni per res.

A més d’apostar per una producció innovadora i sostenible, NNormal forma part de
dues iniciatives que reafirmen els seus valors: 1% for the Planet (organització amb valors medioambientals) i el programa B Corp (compleix amb els alts estàndards de rendiment, responsabilitat i transparència verificats de factors com a prestacions per als empleats, donacions a organitzacions benèfiques, pràctiques relacionades amb la cadena de producció o materials d’entrada). La seva participació a les dues organitzacions demostra que NNormal vol mantenir els més alts estàndards en cada pas del seu camí.

Kjerag – La sabatilla de NNormal per al màxim rendiment en trail running

Kjerag és una muntanya de la costa oest de Noruega. Amb una alçada de 1.110 m, no és la muntanya més espectacular, però les vistes des del cim són de les més boniques del món.

“El nostre objectiu quan vam dissenyar Kjerag era crear una sabatilla que es pogués portar a tota mena de carrera, des d’una de quilòmetre vertical fins a una de 100 milles”, explica Kilian Jornet, que ha col·laborat intensament en el disseny de la sabatilla. “Que fos còmoda per al peu en córrer era una prioritat. Així com oferir a la gent la possibilitat de donar-ho tot, amb una sabatilla imperceptible. Això significa que, quan corres, és tan còmoda que t’oblides. No hi ha punts de pressió al peu. I les sabatilles segueixen el seu moviment natural, cosa que prevé el cansament muscular i les butllofes, mentre t’hi acostumes. La sabatilla s’adapta a tu”.

Tomir – Força i versatilitat

Tomir és una muntanya de la serra de Tramuntana, a Mallorca. Des de travesses complicades fins a formacions de calcària, des de pendents amb roques soltes fins a la meteorologia canviant, Tomir ho té tot.

Per això NNormal sabia que havia de donar nom a aquesta línia de sabatilles. Pensada amb
l’objectiu d’aconseguir que la gent surti i porti una vida activa, en Tomir és l’única sabatilla
que necessitaràs per afrontar rutes de trail running avançades, per entrenar el cap de setmana per a una competició o per fer qualsevol altra activitat a l’aire lliure.

“Amb Tomir volíem donar-li a tothom la confiança i el suport necessaris per
qualsevol activitat a l’aire lliure, sense importar el terreny o el moment”, exposa Kilian Jornet. “El nostre objectiu era crear una sabatilla que pogués portar tothom,
independentment del seu nivell, que a més fos còmoda i et fes sentir segur i protegit a qualsevol terreny”.

Roba i accessoris

Juntament amb les sabatilles, es presenta una gamma de roba d’alt rendiment: des de armilles d’hidratació fins a dessuadores orgàniques o gorres per competir i mitjons de compressió de llana de merino. Entra al seu web oficial i descobreix tota la col·lecció. Els productes també estaran disponibles a Europa, Estats Units i Canadà (a les botigues especialitzades i al web oficial a partir del 13 d’octubre).

Foto portada: Nnormal