Després de l’etapa més llarga disputada ahir, la Pyrenees Stage Run ha continuat amb l’etapa més intensa, 20km i 1900m de desnivell positiu tots dins de territori andorrà, sortint d’Encamp i acabant a Arinsal.

Encara que a primera hora del matí plovia, quan els corredors han sortit ja havia parat i els participants han fet tot el recorregut sense pluja. Primer, han començat el matí enfilant la dura pujada al coll d’Ordino, per seguir amb una baixada infernal fins a la població d’Ordino. Després, el tram mig de l’etapa ha inclòs diversos trams de pujada i baixada fins arribar a Arans on els corredors han encarat l’ascensió final al Coll de les Cases, amb 600m de desnivell en 2,5km.

En la classificació femenina, l’equip vencedor de l’etapa ha estat Mendikoloreak, amb 3h i 59min. En segona posició ha quedat La Sportiva-Mountain Medics (4h i 15min), i just després The Two (4h i 22min). En la categoria d’equips mixtes, ha quedat en primera posició l’equip Trota Cims, amb un temps de 3h i 18min. En segona posició trobem TJ Packa Praha Trailpoint (3h i 37min) i, tot seguit, Bruixots Runners (3h i 50min). Finalment, entre els grups d’homes el vencedor ha estat BiFree (2h i 52min), seguit per Axkoitiarrak (3h i 14min) i Tuga Active Wear (3h 14min).

Classificació General PSR 2018 

Durant la tarda, els corredors que han volgut han pogut gaudir d’Andorra la Vella, i relaxar-se a Caldea abans d’afrontar les darreres tres etapes de la PSR 2018. Sobretot per l’etapa de l’endemà, sens dubte, una de les  etapes més tècniques del recorregut, pujant a primera hora del matí cap al port de Baiau, al costat del cim més alt d’Andorra, el Comapedrosa.

Foto portada © Guillem Casanova