Èxit total d’inscripcions a la Pyrenees Stage Run 2023 a 7 mesos d’inici

476

Només 2 mesos han durat les 120 inscripcions disponibles per a la inscripció amb allotjament per a la Pyrenees Stage Run 2023. Encara queden unes poques places per a inscriure’s sense allotjament, una modalitat pensada per aquells que us poden acompanyar amb autocaravana o camper. La Costa Brava Stage Run ja havia tancat inscripcions el passat mes de novembre amb un rècord de 250 participants.

La Pyrenees Stage Run és una cursa amb un alt percentatge de participació internacional (90%), i la pandèmia va afectar sobretot els viatges internacionals i en conseqüència la participació a la PSR. Però finalment, aquest 2023, la PSR torna a arribar al límit d’inscripcions que ja va assolir el 2019 amb inscrits de 22 nacionalitats diferents amb majoria d’alemanys, belgues i holandesos, seguits de participants provinents del Regne Unit, els Estats Units i més llunyans com Austràlia, Sud-àfrica, Mèxic o Argentina entre d’altres.

Aquesta 7a edició de la cursa, que es celebrarà del diumenge 3 al dissabte 9 de setembre de 2023, presenta diverses novetats en el recorregut dels 3 primers dies com un nou final d’etapa a la Vall de Núria, l’ascenció al Puigmal i el final d’etapa a La Masella en la 2a etapa. Després de fer nit a La Masella, un autocar portarà els corredors a l’estació de Guils-Fontanera per a fer-hi la sortida de la 3a etapa, que es veurà retallada en els seus quilòmetres inicials. Tots aquests canvis s’han fet pensant en presentar un recorregut més atractiu en les primeres etapes i una millor comoditat pels participants.

La Pyrenees Stage Run és una cursa de 7 etapes, amb recorreguts diaris d’uns 30km i 2000m de desnivell positiu. Encara queden 16 inscripcions bàsiques per participar a l’aventura. Les inscripcions bàsiques inclouen els avituallaments, massatge a l’arribada, sopars, transport de maletes, fotografies, vídeos,… però no inclou l’allotjament i l’esmorzar de cada dia. És un tipus d’inscripció pensada per si podeu disposar d’allotjament al llarg del recorregut o si teniu la possibilitat que algú us acompanyi amb una autocaravana o una camper i viure l’aventura amb vosaltres. També hem obert una llista d’espera per a la inscripció amb allotjament per cobrir les places en cas que hi hagi cancel·lacions.

La CBSR, també amb dorsals exhaurits

L’altra cursa organitzada per BiFree Sports, la Costa Brava Stage Run, va tancar inscripcions el passat mes de novembre amb 250 inscrits i rècord absolut de la prova. La CBSR tindrà lloc del 14 al 16 d’abril de 2023 entre Blanes i Portbou en 3 etapes. La Costa Brava rebrà, d’aquesta manera corredors de 28 nacionalitats diferents en una edició que promet ser una festa i la consolidació definitiva després de dos anys consecutius tancant inscripcions.

Foto portada: Lluís Toll