Retorn de les competicions esportives a partir del 15 de març

1288

La Generalitat de Catalunya dona llum verda a la represa de les competicions esportives a partir d’aquest proper dilluns 15 de març. Així ho ha fet saber aquest matí el Secretari General de l’Esport, sr. Gerard Figueras en un comunicat als mitjans:

“D’acord el que ha aprovat el comitè tècnic del PROCICAT, a partir del dilluns 15 de març, es podran reprendre a Catalunya totes les competicions esportives. També estarà permesa la presència de públic en esdeveniments esportius (aforament del 50% en instal·lacions a l’aire lliure i aforament del 30% en instal·lacions en espais tancats). Aquest és un pas endavant cap a la normalització de la pràctica esportiva en el nostre país i des de la SGE recomanem als organitzadors de competicions esportives de que les reprenguin de manera progressiva i a excepció d’aquelles que s’hagin d’iniciar a partir del 15 de març si o si, la resta puguin ser represes passat setmana santa”.

Així doncs, bona notícia i llum a la foscor per a un sector que ha patit molt durant aquesta pandèmia.

Podeu consultar els calendaris de les curses per muntanya a Catalunya en aquest enllaç.

Mobilitat per tot Catalunya

Cal remarcar que ens podrem moure per tot Catalunya, sempre i quan sigui individualment o bé amb la nostra bombolla de convivència. Això sí, es mantindrà la trobada de grups de com a màxim sis persones dins la comarca.

Foto portada: Guillem Casanova