Així ho ha fet saber l’organització de Trencacims a través d’un comunicat aquesta mateixa tarda. Les restriccions actuals per part de la Generalitat només permet realitzar competicions de caràcter oficial i que formin part d’alguna competició federada, amb la participació restringida per a persones federades.

En el cas de la Trencacims, la única modalitat que pertany a una competició oficial i federada és la Mitja Marató, la qual formarà part de la Copa Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC aquest 2021. Així doncs i tal i com estava previst, la prova se celebrarà el proper 21 de març i estarà limitada a 250 corredors, exclusivament a federats.

Les modalitats de Ultra Trail, Ultramarató i Marxa Popular queden suspeses i es realitzarà un reintegrament íntegre del preu de la inscripció a cada corredor. Si bé, podran optar per un dorsal de la Mitja Marató fins arribar al número màxim d’inscrits permesos.

El comunicat finalitza amb un crit d’esperança: “us volem transmetre que la situació actual i les restriccions imposades per les autoritats sanitàries i esportives no ens donen cap altre marge de maniobra que el que s’ha exposat en aquest comunicat i desitgem que la situació en breu canviï, perquè això voldrà dir que la situació d’emergència sanitària ha millorat.

Esperem que la Trencacims del 2022 sigui una edició memorable, com les primeres set edicions, una edició que contingui esport, competició, muntanya, i festa, perquè el Trencacims no és Trencacims si falta algun d’aquests elements.
Nosaltres, la organització, ja treballem amb la mirada posada en aquest objectiu, perquè ens ho mereixem, perquè us ho mereixeu”.
Foto portada: Ebreactiu