La primera edició de la Lliga Catalana Ultra Trails (LCUT) va concloure el cap de setmana passat amb la celebració de la Marxa dels Roures. A banda d’aquest esdeveniment, el circuit ha comptat amb dues proves més: Ultra Montseny i Ultra Valls d’Àneu.

Alberto Vinagre, campió LCUT 2018 | © Ricard Ametller

Alberto Vinagre i Marta Batalla, els millors

Gran temporada la que han protagonitzat aquests dos esportistes durant aquest 2018.

La participació d’ Alberto Vinagre (BTR Pro Team) a LCUT va començar a Ultra Montseny, on lideraria durant pràcticament tot el recorregut però finalment veia com Carlos Mantero li prenia la victòria en els últims instants. A Ultra Valls d’Àneu va mantenir un interessant frec a frec amb Pepelu Ballester, alçant-se amb la victòria per segon any consecutiu. Mentre que a la Marxa dels Roures també es posaria al capdavant des del començament, però davant tindria a un intractable Àlex Izquierdo que, finalment, li guanyaria la partida.

Per la seva banda, Marta Batalla (Borges Trail) ha tingut un any molt competitiu, on ha pogut copsar el podi en pràcticament totes les proves que ha disputat. La segona posició a Ultra Montseny, Marxa dels Roures i un bronze a Ultra Valls d’Àneu li val per proclamar-se guanyadora d’aquesta primera edició de la LCUT.

Foto portada © Ultra Valls d’Àneu