Brama Stage Run: neix una nova cursa per etapes a la vall de Ribes

1677
La vall de Ribes serà escenari d'una nova cursa per muntanya, de la mà de Bifree Sports. Foto: Guillem Caanova

Després de l’èxit de la Pyrenees Stage Run i Costa Brava Stage Run, l’empresa Bifree Sports s’embarca en una nova aventura: la Brama Stage Run. La prova, que veurà la llum els propers 20, 21 i 22 d’octubre, permetrà conèixer amb profunditat els cims, les serres i les fondalades que formen part de la vall de Ribes.

I ho farà amb el segell ‘Stage Run’ que tant bon resultats està collint en les dues anteriors. Una fòrmula de gaudir de l’esport i la natura per etapes on la pròpia competició queda en segon terme. Bifree ha aconseguit consolidar el seu pilar fonamental: contagiar l’esperit de companyonia, interrelació, amistat i festivitat entre els participants durant tres dies.

Ribes de Freser (Ripollès) serà l’epicentre de l’esdeveniment, on dues de les tres etapes arrencaran des de la pròpia població, mentre que una tercera es traslladarà al santuari de Núria. Això sí, totes tres etapes finalitzaran a Ribes.

Recorreguts

La Brama Stage Run oferirà tres distàncies diferents a escollir en funció de les capacitat i entrenament dels participants: 100k D+6.300m, 80k D+4.300m i 60km D+3.100m.

La primera etapa començarà a Ribes de Freser i recorrerà la Serra de Mont-roig i la Serra Cavallera, coronant els cims de Puig Cerverís (2.208m), Mont-roig (1.991m), Puig Estela (2.013m) i el Taga (2.040m).

La segona etapa s’iniciarà a la Vall de Núria (on es pujarà en cremallera) i recorrerà la Vall de Núria i les Gorges del Freser (Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser), passant pels colls de Carançà, Marrana i Tres Pics, tocant el sostre del Pic de la Fossa del Gegant (2.808m), Les Borregues (2.693m) i el Puig de Fontlletera (2.581m).

L’última etapa començarà a Ribes de Freser i recorrerà la Serra de Montgrony i els cims de la Covil (2.002m) i Costa Pubilla (2.055m). Tres etapes ben diferenciades per gaudir del bo i millor del Pirineu Oriental català.

Inscripcions

Les inscripcions de Brama Stage Run s’obriran el 25 de maig i fins el 30 de setembre, o a l’arribar al límit de participants (200) a través d’ aquest enllaç. El preu del paquet bàsic (sense allotjament ni sopar) és de 220€ (100k), 210€ (80k) i 200€ (60k). El paquet complet és de 370€ (100k), 360€ (80k) i 350€ (60k).

El preu inclou:

  • Avituallaments: Un mínim de tres per etapa força complets: fruita, aigua, isotònic, coca-cola, embotit i menudalles. A meta, tot l’anterior i pasta, cervesa.
  • Serveis: assegurança, servei mèdic, massatge al final de cada etapa, fotografia i vídeo. Hotel en règim de mitja pensió (paquet complet) i bitllet de cremallera a la vall de Núria per a la segona etapa.
  • Bossa del corredor: samarreta, got, road-book, tubular, armilla i medalla finisher a l’acabar
  • Dispositiu de seguiment GPS