Aquesta sèrie d’aventures estarà composta per deu episodis, en els quals seguirà l’aventura dels 66 equips participants de 30 països, en una competició èpica, crua i impredictible, on la perseverança i la superació seran factors importants per finalitzar amb èxit.

Gravada a les illes Fiji, en ple Oceà Pacífic, la passada tardor de 2019, ‘World’ s Toughest Race: Eco-Challenge Fiji’ repta els participants a assolir una meta situada a més de 670 quilòmetres de la sortida. Per un terreny feixuc, ple d’obstacles a tots els nivells, cada un dels membres dels equips haurà de superar un terreny rural ple de muntanyes, jungles i aigua. La cursa inclou diverses formes de transport no motoritzat i molts altres reptes que inclouen rem amb canoa hawaiana, ciclisme de muntanya, ràpel, escalada, ràfting, surf de rem i barranquisme, disciplines per les quals els equips hauran de passar proves d’avaluació.

La ceretana Emma Roca (Team Summit) va formar part d’un dels dos equips espanyols que van participar. Junt amb Emma, l’equip format per Jukka Pinola, Fran Lopez, Albert Roca i David Rovira ens assegura moments de tensió i emoció que ens atraparà. “Hem tornat a Fiji disset anys després per patir, gaudir i viure un nou Eco Challenge, el raid d’aventura per excel·lència. Estem ansiosos per veure’ns en els 10 capítols que han editat d’aquesta aventura èpica. El nostre equip SUMMIT ha estat un dels pocs equips que han seguit durant tota la cursa”.  

La sèrie s’estrenarà a tot el món el pròxim 14 d’agost i estarà dirigida pel conegut aventurer Bear Grylls (‘El último superviviente’) i comptarà amb un potent equip de producció al darrere.