Emmona Ultra Trail ja te data: 27 a 29 de maig

1890

Tal i com vam avançar el passat dimarts a través del nostre compte de Twitter @ultrescatalunya, la setena edició d’Emmona Ultra Trail s’avança a finals de primavera i es realitzarà els propers 27-29 de maig de 2016.

La decisió de tirar endavant aquesta propera edició d’Emmona Ultra Trail no ha estat gens fàcil, tal i com exposen en la seva web oficial www.emmona.cat: “Us enganyaríem si diguéssim que no hem dubtat, i molt, de si valia la pena continuar amb l’organització d’una moguda d’aquestes característiques. Som una entitat humil i amb pocs recursos, les hores de dedicació que hi invertim és enorme, però el suport de la gent de tota una comarca és abismal i gràcies aquest suport, i perquè els hi devem, vam decidir continuar”

Tanmateix, agraeix la col·laboració que Klassmark els hi ha donat (UT Ulldeter passa a realitzar-se el 24-25 de juny), permetent ajustar les dates per fer-la compatible amb els períodes de protecció del nou Parc Natural de les Capçaleres del Ter i Freser i així distribuir molt millor les curses de muntanya a la zona de la Vall del Ter.

En quant a les modalitats de cursa, el que està clar és que per aquest 2016 no hi haurà Gran Ultra (100 milles), però sí que s’està treballant per a que la ultratrail del Ripollès torni a oferir uns recorreguts espectaculars que l’han catapultat com una de les curses de llarga distància de referència a nivell estatal.

A més, anuncien que “’En col·laboració amb altres entitats, ens hem embarcat en nou projecte que molt aviat us podrem anunciar. Un projecte que ens il·lusiona i al que dedicarem tots els nostres esforços per aconseguir el seu èxit”.

Així vam viure la nostra particular Gran Ultra 2015: https://plus.google.com/u/0/photos/+UltresCatalunya/albums/6160252887302994849

VIDEO OFICIAL EMMONA 2015: https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=T8v-FrM_joU