Si hi havia alguna via per explotar en la modalitat d’ultratrail era el format non-stop per equips però amb relleus. I és aquí on la Garmin Team Trail ha omplert aquest buit.

La prova, que es celebrarà els propers 17 i 18 de juny, recorrerà els 200 quilòmetres i 5.946m de desnivell positiu que separen les poblacions de Castellar de N’Hug i Sant Cugat del Vallès i travessarà el cor de Catalunya de nord a sud. Com hem comentat, els participants hauran de realitzar el trajecte en relleus en equips de dues, tres o quatre corredors, utilitzant com a punts de relleu en els punts de pas establerts en Bagà, Vallcebre, Avià, Puig-Reig, Sallent, Monistrol de Calders i Matadepera. Tot i això, la prova es podrà fer en solitari però caldrà disposar d’una assistència durant tot el recorregut tal i com es fa a les curses de llarga distància dels Estats Units.

El circuit es dividirà en vuit etapes d’entre 20 i 30 quilòmetres i el temps màxim per completar-lo serà de 36 hores. L’itinerari enllaçarà les rutes més emblemàtiques de les comarques del Berguedà, Bages, Moianès i Vallès Occidental com el Camí dels Bons Homes, el Camí de les Ermites de Queralt, la Ruta de les Colònies del Parc Fluvial del Llobregat, la Ruta medieval de l’aigua de la Sèquia de Manresa o el Camí dels Monjos.

RPM-MKTG és l’empresa organitzadora de l’esdeveniment, amb àmplia experiència en la organització de proves com la Titan Desert, Madrid-Lisboa o la mateixa Marató de Barcelona.

Les inscripcions ja estan obertes a través del web de la cursa.