El prestigiós portal web celebra la tercera edició dels Premis Fosfury, en la que es premien a votació popular els millors esportistes dels Paisos Catalans de l’any.

La primera fase de votació, compresa entre el 22 de desembre i l’1 de gener, va comptar amb 86 candidats (43 homes i 43 dones) i on la participació va ser altíssima amb més de 40.000 vots comptabilitzats. Entre els vuit esportistes que han passat a la votació final hi figura la corredora Gisela Carrión.

La ribetana, de 26 anys, és actualment una promesa del trail d’un potencial enorme. Promesa o, més aviat, realitat. En tant sols cinc anys s’ha situat com una de les millors corredores de casa nostra i enguany ha recollit els fruits alçant-se com a campiona d’Espanya de Trail de la RFEA i guanyadora de les Golden Trail Series de les Açores en la categoria sprint.

Entre els finalistes també hi figura l’atleta valencià Andreu Blanes, campió d’Espanya de curses de muntanya de la RFEA i sots-campió de les Golden Trail Series de les Açores en categoria sprint.

Les votacions ja estan en marxa. Els dos guanyadors dels Premis Fosbury 2020 per votació popular els escolliu vosaltres. Podeu votar únicament una dona i un home entre els finalistes fins diumenge 10 de gener en aquest enllaç.

Els Premis Fosbury de 2019 van premiar a Pau Capell com a millor esportista dels Països Catalans.

Foto portada: Albert Jorquera / Skyrunner World Series