Gisela Carrión i Pere Rullan revaliden victòria a la Cursa de Na’Dalt a Bellmunt

1571

La Cursa de Na’Dalt a Bellmunt ha celebrat aquest matí de Sant Esteve la seva desena edició, convertida en una de les cites indispensables d’aquestes dates. Sant Pere de Torelló (Osona) ha acollit als prop de 250 participants que, en forma de cronoescalada, havien de salvar els 620m de desnivell que separaven la població osonenca amb el Santuari de Bellmunt en un traçat de 3,8 quilòmetres a través del Camí Vell.

Gisela Carrión (Inverse Team) ha tornat a guanyar la prova com ja va fer en 2018 amb un temps de 34 minuts i 33 segons, tancant així un any per enmarcar on ha aconseguit proclamar-se campiona d’Espanya i Catalunya de curses verticals. Tot i que no ho ha tingut fàcil davant la qualitat de companyes de primera fila com Anna Comet, Manu Vilaseca, Laura Bardolet, Erola Bisquert i Queralt Riba entre d’altres.

En homes, el mallorquí Pere Rullan (La Sportiva Team) tampoc ha fallat i ha revalidat la victòria aconseguida l’edició passada amb un temps de 26 minuts i 57 segons, per davant de Martí Lázaro i Jonatan Mora.

Podeu consultar les classificacions en aquest enllaç.