Just Sociats i Queralt Riba, els més ràpids en la Pujada a la Mola per Nadal

1671

La tradicional Pujada a la Mola per Nadal ha celebrat aquest matí la seva 37a edició convertida en una de les curses nadalenques més longeves de Catalunya. La prova es ve disputant sense interrupció des de 1984 amb l’única premisa que la de gaudir de la natura que ofereix el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt en un dia assenyalat com el d’avui.

Amb sortida a Can Robert (Matadepera, Vallès Occidental), els 300 corredors han realitzat un ascens fins al sostre de Sant Llorenç del Munt, a 1.104m d’alçada, en un recorregut de 3,8 quilòmetres i un desnivell de 452m.

L’egarenca Queralt Riba s’enduia la victòria femenina en la seva primera participació. ©Ultres Catalunya

Enguany els més ràpids han estat els atletes locals Just Sociats, un dels corredors amb més victòries en el seu palmarès, amb un temps de 21 minuts i 10 segons, i Queralt Riba que ho feia després de 26 minuts i 44 minuts en la seva primera participació.

Un cop dalt, cada u ha baixat de forma lliure a Can Robert on l’organització del Club Muntanyenc de Terrassa ha obsequiat als corredors amb un petit refrigeri i un sorteig de material esportiu.