Isaac Barti esmicola el rècord de la històrica Pujada a la Salut de Sant Feliu de Pallerols

1071

El garrotxí Isaac Barti (CE Olot) ha trencat el rècord del recorregut de la Pujada a la Salut de Sant Feliu de Pallerols. El jove corredor de La Sportiva ha esmicolat el mític rècord del rupitenc Josep Maria Illamola que datava de 1990 i ha establert un nou registre de 19’26”.

“Avui he complert un somni que fa 8 anys que persegueixo. Baixar el temps de 20′ i el rècord històric del 1990 de l’Illamola (19:43). Significa molt per mi i per fi ho he aconseguit. Estava obsessionat i tot”, ha declarat Barti a través del seu Instagram.

Distància: 2km D+528m
Temps: 19:26
Enllaç Strava

La Pujada a la Salut de Sant Feliu de Pallerols, organitzada anualment pel Club Atletisme Pescallunes, és considerada com una de les curses per muntanya més veteranes de Catalunya, acreditant 47 edicions a la seva esquena, només superada per la gironina Pujada a peu als Àngels del GEIEG, que compta amb 57 edicions.

Barti ha estat el guanyador absolut de la prova en els últims cinc anys, a més de comptar amb varies victòries en categoria junior, però mai havia aconseguit rebaixar el llistó dels vint minuts.