L’Isard Atac de Camprodon decidirà els campions de les Xtrail Series Run

El proper 23 de maig conclourà al Ripollès aquest circuit que ha comptat amb tres curses

1141

El circuit de curses per muntanya Xtrail Series Run viurà la seva prova decisiva el proper diumenge 23 de maig amb la disputa de l’Isard Atac. El bucòlic poble de Camprodon (Ripollès) acollirà la tercera i última prova d’aquest circuit després d’haver passat per Mataró i Alella.

L’Isard Atac comptarà amb tres circuits diferents, amb recorreguts renovats per mostrar les zones més espectaculars de la vall de Camprodon. La marató de muntanya, de 44 quilòmetres i un desnivell positiu de 2.200m, tocarà sostre al cim del Costabona a 2.465m d’alçada. També es disputarà una Xtrem de 29 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 1.400m, i una Trail d’ 11 quilòmetres i tant sols 500m positius. El Puig de les Agudes, el torrent del Llebró, Collsubirà o els pobles de Llanars i Vilallonga de Ter seran alguns dels punts pels quals transcorreran les proves.

Amb aquesta prova conclourà el circuit Xtrail Series Run, que actualment té com a líders del seu campionat Xtrem a Belen Pacchiotti i Adrián Martín, mentre que en les altres dues modalitats està tot per decidir.

Encara esteu a temps per realitzar la vostra inscripció a través del web oficial de l’esdeveniment.