La primera edició de la cursa virtual #CorremACasa va ser tot un èxit de participació, on l’objectiu de fer esport des de casa va reunir a un total de 2.628 participants d’arreu de Catalunya i recaptar més de 25.000 euros per a la iniciativa #JoEmCorono dels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà. Una iniciativa que, hores d’ara, ja porta acumulats més de dos milions d’euros per a la investigació del COVID-19.

Esportistes d’elit com Mireia Pons, Eli Gordon, Clàudia Tremps o Gerard Morales també van ser partíceps d’una cursa virtual que va aconseguir moure a persones de totes les edats, associacions i amics, amb l’objectiu de recórrer una distància lliure des de casa, fent servir cinta de córrer, escales, passadís, balcó, jardí, rodet, el·líptica o rem

“Tots els que hem treballat i col·laborat en aquest projecte estem molt contents i agraïts per haver pogut viure una jornada com aquesta, on la gran guanyadora va ser un cop més la solidaritat”, va declarar Jonathan Quer, un dels caps visibles d’aquesta primera cursa virtual.

L’iniciativa solidaria va ser retransmesa en directe per streaming des del canal de Facebook de l’esdeveniment i va ser amenitzada per l’speaker Joan Costa, que va interactuar amb els participants durant les prop d’onze hores que va durar l’esdeveniment.

CORREM A CASA en directe (tarda) #corremacasa

CORREM A CASA en directe (tarda) #corremacasaInscripcions obertes a corremacasa.cat

Gepostet von Corremacasa am Sonntag, 19. April 2020

CorremACasa és una iniciativa dels clubs esportius Montseny Maasais, Les Nenes Trail, Gualba Trail, Senglars de Cardedeu, Safir Team, Camí dels Ibers i Hostrailric, i amb la col·laboració d’Speaker Events, RogerCorrem i Jaume Disseny

Foto portada ©CorremACasa