La pràctica esportiva a l’aire lliure només serà municipal (del 7 al 17 de gener)

1208

La Generalitat de Catalunya torna a endurir les mesures de xoc amb l’objectiu de frenar l’expansió del virus davant el repunt de positius per COVID-19 a Catalunya.

Aquestes noves mesures seran vigents durant els propers deu dies, a partir d’aquest dijous 7 de gener i que romandran vigents, almenys, fins al 17 de gener de 2021. A més, la mobilitat queda restringida només de manera municipal excepte en ocasions de força major. Caldrà justificar-ho mitjançant certificat autoresponsable de desplaçament que podreu descarregar en aquest enllaç.

Es mantindrà el toc de queda nocturn de 22 hores i 6 del matí fins al final del pla d’obertura progressiva d’activitats, que va entrar en vigor el passat el passat 23 novembre i en el qual seguim en el primer tram d’aplicació.

Pla de desescalada de l’esport català. Com, quan i a on podem practicar esport?
  • A l’aire lliure dins el teu municipi en grups de màxim 6 persones de dues bombolles de convivència. També es podrà fer esport a l’aire lliure al municipi limítrof de manera individual (consulteu mapa)
  • En cap cas es podrà utilitzar el vehicle per anar al municipi limítrof per a la pràctica esportiva
  • Obertes instal·lacions i equipaments a l’aire lliure (no totes), amb un aforament màxim del 50% i control d’accés. Instal·lacions i equipaments esportius en espais tancats resten tancats, excepte les piscines amb un aforament màxim del 30%.

Les competicions no professionals seguiran suspeses.

Documents d’interès: