La Pugo Regis Trail veurà la llum aquest diumenge

794

La Pugo Regis Trail, que estava prevista pel 14 d’aquest mes de març però les restriccions del moment van impedir-ne la realització, es realitzarà finalment aquest diumenge 28 de març. Començarà a les nou del matí i es disputarà al nucli de Puig-Reig (Berguedà).

L’esdeveniment, organitzat pel Club Quitxalla Excursionista, mantindrà el format amb dues dues curses i sortida des de l’emblemàtic Castell de Puig-Reig. La cursa llarga tindrà una distància de 24 quilòmetres i de 1000 metres de desnivell positiu, amb petites variacions respecte al recorregut de l’edició “virtual” del passat 2020, mentre que la cursa curta recorrerà 14 quilòmetres i de 575 metres de desnivell positiu.

Ambdós circuits transcorreran en la seva major part per un terreny ple de corriols tècnics i ràpids compartint traçat en la segona part del recorregut, passant per punts d’interès com el pont i l’església de Periques, els cims de Serrat Rodó (552m) i Turó de la Senyera (582m) i part de les colònies industrials. A més, la cursa llarga incorporarà un tram cronometrat per Strava; concretament l’anomenada “pujada del gas”, on els participants hauran de salvar un ascens de D+81m en tant sols 230m.

Entre els corredors que prendran la sortida, destacarem la presència de Carla Esclusa, Vanessa Chirveches, Marc Vilà i Roger Comellas en la cursa curta; i Wifred Lladó, Xavi Tomasa, Silvia Soler i Judith Franch a la cursa llarga.

La cursa s’adaptarà a les circumstàncies actuals i disposaran de tots els protocols i actuacions necessàries per complir amb les exigències sanitàries que la situació demana. Les sortides es faran per calaixos i una arribada força espaiada per evitar aglomeracions.

Encara teniu temps per a realitzar les vostres inscripcions a través del web oficial de Pugo Regis Trail.