Cool & Hot anuncia el llançament de la seva col·lecció de fundes tèrmiques dissenyades de manera específica per mantenir durant hores la temperatura dels líquids. Aquest original producte neix amb la pretensió de portar la hidratació esportiva a una nova dimensió. I és que són molts els corredors i atletes de fons que, durant els seus entrenaments i competicions a altes temperatures, troben a faltar una beguda freda en el moment d’avituallar. D’aquesta necessitat neix Cool & Hot, les propietats tèrmiques permeten conservar el líquid de l’aigua o el refresc a la temperatura desitjada. I ho fa a més independentment del clima en què es trobi l’esportista.

La capacitat tèrmica d’aquest producte arriba fins a les sis hores de durada. Així, durant els mesos de més calor de l’any, gràcies a Cool & Hot, els atletes podran hidratar amb aigua freda i aconseguir una millora en el seu rendiment. Perquè la sensació de set aconseguirà dissipar-se completament al prendre la seva beguda esportiva en les condicions que desitja.

Les fundes tèrmiques de Cool & Hot estan fabricades per incorporar-se fàcilment a les motxilles i armilles de trail running, bicicleta de muntanya, ciclisme, trekking i altres activitats esportives. A més, la impermeabilitat de la seva aïllant evita processos de condensació i, per tant, que es mulli la motxilla o l’esquena. El seu folre interior està fabricat en polièster i alumini de polietilè i el seu teixit és completament impermeable. A la part posterior integra una goma elàstica per poder subjectar-la a la motxilla i aconseguir un major hermetisme.

La col·lecció de Cool & Hot està formada per quatre mides (X, S, M i L) compatibles amb diferents dipòsits d’hidratació, des dels soft-flask de 250 ml fins a les motxilles de 3 litres. Perquè les seves propietats tèrmiques puguin treballar correctament, hem d’introduir el complement d’hidratació que vulguem utilitzar a la meitat de la seva capacitat durant 24 hores al congelador i, l’endemà, acabar d’omplir amb aigua del temps. D’aquesta manera, l’esportista s’assegurarà una beguda fresca durant hores al marge del clima en què vagi a realitzar l’activitat.

Conserva la beguda freda… i també calenta

I és que les propietats tèrmiques de Cool & Hot no només actuen per mantenir el líquid fred. Les fundes també aconsegueixen conservar calentes les begudes amb una efectivitat similar. Així, els aficionats a l’esquí de muntanya, l’snowboard o els senderistes que prefereixin rutes hivernals podran gaudir d’un te o un cafè calent transcorregudes fins a quatre hores des de la seva elaboració. Tot un luxe!

Gisela Carrión i Juan Karlos Méndez, ambaixadors de Cool&Hot

Cool & Hot és una marca creada i desenvolupada per esportistes de resistència, però la seva aplicació pot estendre més enllà de l’esport de competició. Excursionistes, senderistes, aventurers, escaladors i qualsevol aficionat a tota mena d’activitats a la natura podrà gaudir de la seva beguda a les condicions de temperatura que desitja.

Pel seu llançament Cool & Hot compta amb dos ambaixadors de primer nivell: Juan Karlos Méndez i Gisela Carrión (campiona d’Espanya de Trail Running 2020). Dos contrastats esportistes que ja han tingut el privilegi de gaudir de les fundes tèrmiques durant diverses setmanes. Precisament, de la necessitat de Gisela d’hidratar-se en els seus entrenaments de curta distància amb un accessori petit i lleuger, es va dissenyar la funda de 250 ml, ideal per portar-la a la mà o incorporar-la als cinturons elàstics amb què molts corredors entrenen.

«Com atleta semi professional de trail running, he tingut l’oportunitat de testar el producte en primícia. En el meu cas, he optat per la funda de 250 ml, ja que realitzo entrenaments de més curta durada. Al tractar-se d’una funda lleugera, s’adapta amb facilitat al bidó que utilitzo, la qual cosa em garanteix mantenir la temperatura del líquid. Ja no hi ha excusa per gaudir dels entrenaments!», Apunta la jove trailrunner després de les seves primeres experiències amb Cool & Hot.

Per la seva banda, Juan Karlos, no ha dubtat a confiar en un Cool & Hot més gran per afrontar amb garantia la seva aventura a Costa Rica, on necessitarà definir una estratègia d’hidratació per competir per les posicions altes de la classificació. «Després de 15 mesos de dur entrenament sense poder competir, em torno a aventurar a l’Ultra de Costa Rica sota condicions extremes, confiant en Cool & Hot per mantenir un bon nivell d’hidratació durant els 7 dies de cursa», explica l’ultrafondista.

Des d’avui les diferents fundes de la col·lecció ja es troben a la venda a la web oficial del producte.