Entre ahir i avui s’ha disputat l’etapa més llarga de Marathon des Sables, de 86 quilòmetres, unint North El Maharch i Jebel El Mraïer. L’etapa ha estat una autèntica criba i tant sols 889 corredors dels poc més de mil que van prendre la sortida diumenge segueixen en cursa.

El marroquí Rachid El Morabity segueix imparable en el seu periple desèrtic i ha aconseguit imposar-se davant el seu germà Mohamed i esgarrapar uns minuts més en la classificació general, que ja arriba a més de mitja hora d’avantatge. El francès Merile Robert ha fet una gran etapa i es posiciona com la tercera opció al podi final, per davant d’ Abdelkader El Mouaziz.

En dones, Magdalena Boulet ha donat un cop sobre la taula que sembla definitiu i es consolida com la gran favorita per al triomf final. La rusa Natalia Sedykh, que s’havia imposat en les primeres etapes, cau fins a la quarta posició general i a una distància de tres hores per sota de Boulet, distància difícilment salvable.

CATALANS A MDS 2018

Els corredors catalans han aconseguit completar aquesta quarta etapa i ja sumen un total de 187 quilòmetres. Passada la prova de foc, esperem que tots puguin penjar-se la tant desitjada medalla de finisher.

El barceloní Juan González ens relata, amb preuada lírica, la seva particular vivència en l’etapa d’avui a Marathon des Sables:

Etapa 4, 86 kms. EL DESIERTO APRIETA, PERO NO AHOGA.Adaptando a mi antojo e interés, el famoso dicho popular, creo que…

Gepostet von 10 islas 1 desierto am Donnerstag, 12. April 2018