La Neorural 2022: LA PRÈVIA

632

La Neorural de Santa Maria de Martorelles (Vallès Oriental) celebrarà la seva desena edició amb una salut envejable, convertida en una de les cites fixes del calendari per acabar de rematar la temporada.

Una cursa que, ho podem garantir, s’ha convertit en una de les més dures i tècniques del calendari, aconseguint extraure el màxim de suc a l’entorn del poble.

El recorregut, de 25 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.625m, tornarà a fer les delícies dels amants de les pujades temibles i baixades d’infart. Un autèntic trencacames només apte pels corredors amants dels circuits farcits de corriols salvatges i amb capacitat de patiment i gaudiment a parts iguals. Els turons i racons del Parc Natural de la Serralada Litoral seran l’escenari d’una Neorural ben humida que recorre llocs emblemàtics com Castellruf, la font de la Mercè, la font de la Dinamita, el Turó de Galzeran i del Montcau.

La sortida i l’arribada de la Neorural es realitzarà al Parc de la Torrentera de Santa Maria de Martorelles, a 250 metres sobre el nivell del mar i que arriba només als 485 metres d’altitud al punt més alt del circuit. Enmig una dotzena de pujades i baixades posaran a prova la musculatura dels prop de 300 corredors participants

Entre els inscrits cal destacar a Lluís Ruiz, José Manuel Granadero, Miquel Corbera, Oriol Prat, Gerard Martínez o Esteve Olivé. En l’apartat femení destaca la participació de Sara Sanante, Eli Pascual o Marta Bonache.

Palmarès
Any Primer/a Segon/a Tercer/a
2012 Jaume Folguera Jose Manuel Granadero Marc Solé
‘Mesi’ Arcos Dolors Morcillo Eva Alemany
2013 Carbonilla Jabanli Jordi Casadellà
‘Mesi’ Arcos Canifun Núria Villegas
2014 Abderahman Ait Esteve Olivé Jordi Casadellà
Núria Villegas Laia Cuevas Mabel Vila
2015 Jose Manuel Granadero Aleix Cunillera Esteve Olivé
Núria Villegas Eva Mesado Silvia Puigarnau
2016 Esteve Olivé Oriol Prat Aleix Cunillera
Núria Villegas Carmen Martínez Ariadna Casajuana
2017 Andreu Simón David Adan José Antonio Pérez
Eli Gordón Eva Sperger Imma Boada
2018 Guillem Campeny Aleix Cunillera Aleix Vilabella
‘Mesi’ Arcos Ona Sociats Marta Muixí
2019 Oriol Prat Aleix Cunillera Eduard Villalba
Núria Hospital Eva Montero Marta Muixí
2021 Lluís Ruiz Pol Codina Gaspar Bartra
Carla Benedicto Marta Muixí Eli Pascual