Pere Aurell guanya la cursa The Otter Run a Sud-àfrica

1159

El corredor català Pere Aurell s’ha proclamat guanyador de la cursa The Otter African Run, que es va disputar al país sud-africà sobre una distància maratoniana de 42 quilòmetres.

Aurell va començar la cursa de manera conservadora, conscient que la primera part seria ràpida i corrible, i va optar per conservar una mica d’energia per a la segona meitat, molt més tècnica i on el català es troba molt més còmode. Dit i fet. La seva estratègia va donar els seus fruits i en la segona meitat va aconseguir atrapar als seus adversaris, retallant una diferència de fins a sis minuts sobre el grup capdavanter. A pocs quilòmetres de l’arribada faria la matxada superant al recent campió de la prova, el sud-africà Johardt Van Heerden i, tot i que no li quedava res a les cames, va deixar que l’adrenalina i la fam per la victòria fessin la resta i es proclamés campió amb un temps de 4h 03’30”.

També cal destacar el paper en la prova femenina de Ragna Debats, que va finalitzar en la tercera posició de la general.

Pere Aurell i Ragna Debats, acompanyats de la seva filla, van iniciar a finals de l’any passat una experiència personal fent una volta al món, la Rolling Mountains, participant en proves de muntanya en els sis continents.