“Una autèntica aventura”, “descobrir els Pirineus d’aquesta manera és increïble”

Aquests eren alguns dels titulars que es podien escoltar entre els participants d’aquesta primera edició, mostrant la seva satisfacció després de set dies travessant els Pirineus. Un creuer de 248km que va començar el passat 4 de setembre des de Ribes de Freser (Ripollès) i va finalitzar dissabte dia 10 a Vielha (Val d’Aran) amb onze equips participants.

Un esdeveniment que s’ha convertit en una grata experiència pels participants. Com la de l’equip de Pol Puig i Sergi Fernández (Press Team), que decidiren emprendre aquesta aventura sense conèixer-se anteriorment: “Ha estat una cita a cegues. Hem sabut adaptar-nos mútuament, on hem fet bons els valors i la feina d’equip. Destaquem el gran companyerisme entre tots els participants, amb una organització excel·lent que ens ha mimat fins a l’últim detall i amb un recorregut exigent on tens la oportunitat de conèixer a fons el Pirineu”.

L’equip format per Toni Ortiz i Xavi Mimo (Ultrajam-Nonstoprun) també destaquen la bellesa del recorregut: “Els futurs participants es trobaran en aquesta cursa la natura en estat pur. La avantatge de córrer de dia permet gaudir dels paisatges, estanys, boscos i tarteres que ens ofereix el Pirineu”.

En quant a la competició, Pere Aurell i Ragna Debats (Tuga Active Wear/BV Sport España) han estat els dominadors de cada una de les etapes i van entrar a la història en ser els primers guanayadors de la Pyrenees Stage Run amb un temps de 33h19’56”. La parella txeca formada per Jan Bartas i Zuzana Urbancova (Hanibal CZ) van fer bona la seva distància durant les tres primeres etapes i es van imposar per davant de Mikel Leal i Txema Sánchez (Mugalaris). La parella basca va demostrar durant cada una de les etapes una bona competivitat i esportivitat, a més de contagiar el seu somriure i bon humor amb la resta de corredors.

Per últim, creiem encertat haver iniciat aquest projecte amb pocs participants per consolidar una base i oferir un producte de qualitat en un futur. Un futur en el qual ja hi estem treballant i que esperem demostrar-vos en la propera edició.

Us hi esperem!

Classificació general

Texte ©Albert Torrent-Ultres Catalunya / Fotografia ©Jordi Santacana