Rakuten TV estrenarà el documental “Inside Kilian Jornet”

El llargmetratge mostrarà la vessant més íntima del corredor català en el seu tour mundial en 2019

1199

Rakuten TV ha anunciat l’estrena del seu nou contingut exclusiu i gratuït, Inside Kilian Jornet. El documental mostrarà a Jornet fora del seu escenari habitual i seguirà el tour mundial realitzat per l’atleta l’any passat.

El film també recull un any inusual en la vida de Kilian Jornet, que es va enfrontar a dues lesions i va aconseguir completar alguns projectes esportius que havia tingut en ment des de fa molt de temps.

Aquest títol s’estrenarà el proper 13 de febrer a tot Europa a la plataforma de vídeo sota demanda. Durant un tour d’onze dies de durada per deu ciutats d’Europa, Àsia i Estats Units, Kilian Jornet va donar a conèixer la seva cara menys habitual. Descobrint el seu costat més íntim, Kilian reflexiona sobre un 2019 marcat per les lesions, la seva recerca de l’equilibri entre la competició i els seus projectes personals i també per la notícia de l’arribada de la seva primera filla. Un viatge frenètic en què va sumar més de 20.000 km i en el que va dormir únicament 39 hores.

Kilian Jornet, considerat una llegenda viva de de la muntanya i els esports extrems, és autor de quatre best-sellers i protagonista de quatre documentals que segueixen el seu camí pels cims més emblemàtics de la planeta. Inside Kilian Jornet, té en canvi “un enfocament totalment diferent i especial”, ha destacat Teresa López, directora de Continguts d’Europa de Rakuten TV. “Aquest documental mostra la persona que hi ha darrere de l’heroi i descobreix la seva figura fora de la seva zona de confort: les muntanyes. Aquest atleta és una figura carregada de valors que connecten molt bé amb la personalitat de la nostra companyia, com l’apoderament, i ha aconseguit èxits que cap altra persona al món ha arribat a somiar “, ha conclòs López.

Com ja va fer anteriorment amb la sèrie original Matchday – Inside FC Barcelona i el documental MessiCirque, Rakuten TV estrenarà Inside Kilian Jornet en la seva secció “Free” i estarà disponible en els 42 països europeus on la plataforma ofereix el seu servei.