La Lliga de curses de muntanya GRAN PENEDÈS naixia en 2013 amb l’objectiu de fomentar la participació en les curses de muntanya de l’Alt i Baix Penedès i el Garraf, creant sinergies amb les entitats organitzadores, per augmentar-ne la visibilitat per a la difusió de les proves.

Per aquesta vuitena edició hi formaran part fins a setze curses de muntanya repartides per les dues comarques penedenques, que inclouen curses de curta i mitja distància. Una competició que incorpora esdeveniments consolidats a la comarca, com la cursa al Pic de l’Àliga, la cursa La Talaia o la cursa al Castell d’Olèrdola.

Tot i que encara falten dates per confirmar, les proves que formen la vuitena edició de la Lliga de Curses per muntanya Gran Penedès 2020 són les següents:

Premis per categories

Per a la classificació final, es comptaran els set millors resultats obtinguts.

Un cop finalitzada la competició, hi haurà una entrega de premis on es reconeixerà els esportistes més regulars en les diferents categories: júniors, sèniors, veterans, màster i supermàster +55.

Els guanyadors de l’edició passada van ser Alejandro Villarino i Marta Segura. També hi ha una classificació per equips, on el Club Esportiu Penedès ha guanyat en les últimes sis edicions.

Descarregueu el reglament en aquest enllaç.

Foto portada © AE Talaia