Montse Martínez i Ruben Caseny s’imposen en la Beret Montgarri

1084

L’estació d’esquí de Baqueira Beret ha acollit avui la primera prova de la Copa d’Espanya de Snowrunning de la FEDME. Fins a 95 corredors han pres la sortida des del Pla de Beret per córrrer en un traçat innivat de 17 km i un desnivell positiu d’aproximadament 200m.

La corredora de l’equip Raidlight Montse Martínez s’ha jugat la victòria a l’esprint final amb Núria Dominguez, proclamant-se guanyadora amb un temps de 1:39:43. Marian Gutiérrez ha estat la tercera en arribar al Pla de Beret amb un temps 1:48:34.

La cursa masculina també ha estat força emocionant, amb victòria per a Ruben Caseny amb un temps de 1:20:24. Oriol Farré es faria amb la segona posició un minut després en 1:21:31. El francès Thibaut Bertrand tancava el podi masculí en 1:22:43.

Les nevades de les últimes hores han estovat el terreny i, a la vegada, exigent per córrer amb els grampons en alguns trams, combinant neu tova i neu dura, obligant a l’organització a utilitzar un recorregut alternatiu en el seu últim tram.

Montse Martínez i Oriol Farré, que tot i la segona posició general ha estat el primer corredor federat en creuar la línia d’arribada, es situen com a líders provisionals de la Copa de España de Snowrunning. La competició seguirà el pròxim 25 de gener amb la Snow Cross Leitariegos, a l’estació d’Esquí Vall de Laciana.

Classificacions Beret-Montgarri 2020

Foto portada © FEDME