Thais Pentinat i Daniel Castillo guanyen la Entrevalls “Olla del Ter Clàssica”

A la “Short Trail” de 12 Km, victòria absoluta per a Mesi Arcos, amb victòria de Gerard Morera en la categoria masculina

983

Setcases va ser l’escenari diumenge passat, 5 de setembre, de l’edició 2021 de la Entrevalls, una clàssica de les curses per muntanya de Pirineu gironí. En aquesta ocasió, la prova proposava dos recorreguts: “Olla de Ter Clàssica” i “Short Trail”.

La distància més llarga, de 30 km i 2.100 m+, coronava els cims de Pastuira (2.425 m), les Borregues (2.693 m), el Pic de la Llosa (2.504 m), la Roca Colom (2.506 m) i el Costabona ( 2.465 m). I aquí la victòria va ser per a Daniel Castillo (3:14:46), seguit de Marc Vizcaíno (3:21:48) i Juan Navarro (3:21:51). En categoria femenina, la millor va ser Thais Pentinat (04:32:31), acompanyada al podi per Jelena Malyseva (4:41:15) i Aline Eick (4:49:17).

En la distància de 12 km i 600 m+, que transcorria principalment pels boscos de la falda del Costabona, la victòria absoluta va ser per a Mesi’ Arcos (1:24:53), compartint el podi femení amb Laia Lloret (01:34:36 ) i Marta Cot (1:37:24). El podi masculí el van formar Gerard Morera (1:25:09), Jaume Fontseré (1:26:16) i David Carrasco (1:27:58).

Tuga Run Series i Skyrunner Spain · Andorra Series

El traçat “Olla de Ter Clàssica” ha estat la segona cita de les Tuga Run Series 2021 que, un cop completada la Cursa de l’Alba a Montserrat i la Entrevalls a les Capçaleres de el Ter i el Freser, ara afronta la tardor amb la 5 Cims a Osor i el Trail Montnegre-Corredor a Vallgorguina.

A més, la cursa d’aquest diumenge també era la sisena de les vuit proves de les Skyrunner Spain · Andorra Sèries 2021. Aquest circuit també l’integren la UT Barcelona, ​​el Fred Olsen Tenerife Blue Trail, la BUFF® Epic Trail, la Skyrace Comapedrosa, la Cursa de Vistabella, la Zumaia Flysch Trail i la Ultimate Skyrace Parcent.

Foto portada: Jordi Santacana