La 5a edició de la Pyrenees Stage Run va arrencar el passat diumenge a Ribes de Freser amb el repte de recórrer 240km de Pirineu durant 7 dies. Les dues primeres etapes han portat els corredors de Ribes de Freser a Queralbs, i avui diumenge fins a Puigcerdà. Fins al moment la meteorologia no ha afectat la cursa i tot el recorregut s’ha pogut realitzar amb bones condicions de temperatura i sense pluja.

La cursa es disputa en equips de 2 o 3 participants i fins al moment està dominada per l’equip “Tuga Canarias” (Gilberto Molina i Carmelo Gonzalez) seguits pels equips “The Sigobros Century” (els germans Jesús i Mario Delgado) i “The Ultrazzz” (Wim Debbaut, Thomas Swankaert i Kurt Dhont) en la categories d’homes. En categoria femenina dominen Marcela Mikulecka i Petra Buresova “Runsport Team” seguides de Jeanette Rogers i Kerrianne Rogers (mare i filla) “Running Holidays France”. Finalment, en categoria mixta hi ha una gran igualtat entre l’equip polonès “BeerRunners” (Jaroslaw i Natalia Haczyk) i “B-Running” (Bastian Mathijssen i Birgit Van Bockxmeer), seguits una mica més lluny per “Black Forest” (Steffen Rothe i Kathrin Litterst).

L’esdeveniment entra avui a Andorra afrontant l’etapa més llarga de 47km, on els corredors tenen 12 hores per acabar el recorregut. Dimecres es disputarà l’etapa més curta de la cursa íntegrament a Andorra i que permetrà als participants agafar forces per a la segona meitat del recorregut.

Podreu seguir els resultats de cada etapa a través d’aquest enllaç.

Foto portada: Lluis Toll