La Entrevalls reprèn el circuit de les Tuga Run Series 2021

866

Aquest diumenge 5 de setembre, el municipi gironí de Setcases acollirà l’edició 2021 de la Entrevalls. La cursa comptarà en aquesta ocasió amb dos recorreguts, l’Olla del Ter Clàssica i el Short Trail, tots dos circulars i amb sortida i arribada a la mateixa localitat.

La distància més llarga, de 30 km i D+1.900 m, pujarà des de la mateixa sortida cap als cims de Pastuira (2.425 m) i Les Borregues (2.693 m) per, a continuació, anar cap al Coll de la Marrana i l’estació d’esquí de Vallter 2.000. Després canviarà de sector en sentit llevant per dirigir-se cap al Pic de la Llosa (2.504 m), la Roca Colom (2.506 m) i el Costabona (2.465 m), tornant a Setcases pel Camí dels Contrabandistes.

La seva germana petita, de 12 km i D+600 m, serà igualment atractiva però, en aquest cas, molt més indicada per a corredors ràpids o aquells que s’inicien en les curses per muntanya. El seu traçat transcorrerà majoritàriament entre boscos i, a mitja cursa, passarà també per la Collada Fonda, baixant igualment pel Camí dels Contrabandistes. Dos recorreguts d’alta muntanya i Pirineu pur, que mostraran als participants el Parc Natural de les Capçaleres de el Ter i el Freser en tot el seu esplendor.

Tuga Run Series i Skyrunner Spain · Andorra Series

El traçat Olla de Ter Clàssica és la segona cita de les Tuga Run Series 2021 que, un cop completada la Cursa de l’Alba a Montserrat, ara desafia a completar aquesta Entrevalls i, a l’octubre i novembre respectivament, la 5 Cims a Osor i el Trail Montnegre-Corredor a Vallgorguina.

A més, la cursa d’aquest diumenge representa la sisena de les 8 proves de les Skyrunner National Series Spain · Andorra 2021. Aquest circuit també l’integren la UT Barcelona, la Fred Olsen Tenerife Blue Trail, la BUFF® Epic Trail, la Skyrace Comapedrosa, la Cursa de Vistabella, la Zumaia Flysch Trail i la Ultimate Skyrace Parcent.

Foto: Marc Sixto