TRAIL SETMANA CATALUNYA (1-2/02/2020): Les curses per muntanya del cap de setmana

1128

Iniciem el mes de febrer amb noves curses arreu de casa nostra. Aquesta setmana us presentem fins a set esdeveniments per gaudir de les millors contrades de casa nostra:

Dissabte 1 de febrer

Barcelona

Ultra Trail Montnegre Corredor (Vallgorguina, Vallès Oriental)
Distàncies: 49km D+1806m / 25km D+908m / 14km D+558m

El temporal Gloria ha afectat gran part del recorregut d’aquest esdeveniment que dona la volta al Parc Natural Montnegre Corredor. Tot i la anul·lació de la modalitat ultra, l’organització de Besttrail manté tres circuits que mostraran els millors racons del Parc.

Diumenge 2 de febrer

Lleida

Cursa de la Serra de Puigverd (Puigverd de Lleida, Segrià)
Distàncies: 10km / 6,5km

Cursa popular al voltant d’aquesta vila del Segrià, aquest any novetat amb cursa de 6 km on es premiaran les millors disfresses.

Tarragona

Cursa UEC Tortosa (Tortosa)
Distàncies: 22km D+958m / 14km D+525m

Organitzada per la UEC Tortosa, celebra ja la seva dinovena edició plenament consolidada en el circuit de curses de les Terres de l’Ebre. Descobrireu zones amb encant pels voltants de la població tortosina, com zona de la Cova del Garrofer, el ligallo de Vinaixarop, l’arrossegador de Rocacorba i la Creu de Collredó.

Barcelona

Cursa de muntanya Mont-rodon (Matadepera, Vallès Occidental)
Distància: 13km D+600m

La cursa Mont-Rodón és la cursa de muntanya de Matadepera, als peus del massís de Sant Llorenç del Munt. Amb un circuit tècnic i un 90% de corriol, transcorre pel massís del Montrodón i la Costa del Tet.

Montserrat Skyrace (Monistrol de Montserrat, Bages)
Distàncies: 25km D+1500m / 15km D+800m

La Montserrat Skyrace s’ha convertit ja en una de les curses emblemàtiques de la muntanya màgica de Montserrat. Enguany donarà el tret de sortida del circuit Skyrunner National Series Spain & Andorra, amb la qual cosa reunirà els millors corredors de casa nostra. 

Cursa de muntanya Lastrema (Súria, Bages)
Distància: 13km D+1000m

Els qui ja han tastat aquesta cursa, la defineixen com una cursa tècnica i exigent. Més d’un ha posat els peus a Súria pensant que els números dels desnivells estaven exagerats i després…

Kedada Trail Castellterçol (Vallès Oriental)
Distàncies: 42km D+2000m / 21km D+1000m / 12km D+500m

Tot i no ser competitiva, mereix el seu espai en el nostre resum. Amb filosofia 100% punk-trail, recorrerà pels camins, corriols i viaranys més salvatges de l’entorn de Castellterçol. No us oblideu de portar aliments pels més necessitats!