TRAIL SETMANA CATALUNYA (11-12/01/2020): Les curses per muntanya del cap de setmana

1450

Tot i que el cap de setmana passat ja va arrencar la temporada de curses per muntanya a Catalunya, amb la celebració de la Navarclina i la cursa de Reis de Sant Julià de Cerdanyola, serà en aquest on s’aglutinaran amb més extensió.

Aquesta és l’agenda de les curses per muntanya del proper cap de setmana:

Diumenge 12 de gener

Lleida

Cursa de muntanya Fita 973 (Vergós de Cervera, La Segarra)
Distàncies: 13,6km D+500m / 8,2km D+350m + Caminada popular

La cursa/caminada de muntanya “Fita973” pretén apropar els corriols de la Segarra i en particular els propers a Cervera a totes i tots aquells que els vulguin conèixer.

Barcelona

Cinc Cims de Corbera (Corbera de Llobregat, Baix Llobregat)
Distàncies: 27km D+1.325m / 10km D+340m

La Cinc Cims és més que la cursa de muntanya de Corbera de Llobregat. Tot el poble de Corbera de Llobregat es volca en l’organització d’aquest esdeveniment fent sortint als carrers i a les muntanyes que envolten el poble a totes les associacions i entitats locals. La cursa? 25 quilòmetres de cursa de muntanya coronant els cinc cims que envolten la vall de Corbera de Llobregat i, des de l’edició passada, una més assequible i curta, de 10 quilòmetres pujant l’últim cim de la Cinc Cims, el Puigmontmany.

Sant Mateu Xtrail (Premià de Dalt, Maresme)
Distàncies: 25km D+1.500m / 15km D+900m + curses infantils

La Sant Mateu Xtrail és la cursa de muntanya per excel·lència, situada a Premià de Dalt, que transcorre pels corriols del Parc de la Serralada del Litoral. Diuen ser una de los proves més boniques de la comarca perquè a més de còrrer per diferents indrets de la muntanya, des de les parts més altes es poden contemplar unes vistes espectaculars del Mar Mediterrani i de la ciutat de Barcelona. Us animeu a comprovar-ho?

Girona

Ganxo Trail (Sant Feliu de Guíxols, Baix Empordà)
Distància: 16km D+701m + Caminada popular

Qui coneix l’Ardenya i la Costa Brava, ja sap dels seus encants. Qui coneix els Ganxons i Ganxones ja saps que hi ficarem ganes, cervesa i xerinola. I si no coneixes l’Ardenya, ni la Costa Brava, ni a cap Ganxó o Ganxona, ja tens una molt bona raó per anar-hi.

Mitja Marató de l’Albera (Llançà, Alt Empordà)
Distàncies: 23,3km D+1050m / 11,7km D+403m + Caminada popular

La prova empordanesa arriba a la desena edició amb uns recorreguts millorats per gaudir de les millors panoràmiques de l’Empordà, el Cap de Creus i el Pirineu.

Cursa Mar i Murtra (Blanes, La Selva)
Distàncies: 20km D+242m / 15km D+600m / 10km

Sota la batuta dels Fondistes Blanes des de fa 32 anys, arriba una de les tradicionals curses de fons de casa nostra. Amb un recorregut exigent, combina asfalt i camins de terra trencacames. A la clàssica de 20km, s’afegeix enguany al programa una cursa de 10km totalment plana, molt assequible, i una cursa de muntanya de 15km.

CALENDARI TRAIL CATALUNYA 2020