TRAIL SETMANA CATALUNYA (7-8/01/2023): Les curses per muntanya del cap de setmana

551

L’ agenda d’aquest cap de setmana presenta fins a 3 curses per muntanya repartides per tot el territori català. Aquesta és la nostre prèvia:

Diumenge 8 de gener

Barcelona

St Mateu Xtrail (Premià de Dalt, Maresme)

Distàncies:  25km D+1100m / 15km D+850m / 10km D+600m

La Sant Mateu Xtrail celebrarà la seva desena edició pels corriols del Parc de la Serralada del Litoral. Tindreu la possibilitat de recòrrer llocs tant emblemàtics com l’Ermita de Sant Mateu, la Font de Sant Mateu i alguns dels millors miradors naturals que ofereix el parc. Està composta per 3 distàncies per a tots els nivells de corredors/es. A més manté un nombre de places per aquells que la volen gaudir en format Caminada.

La Sotabosc (Sant Esteve de Palautordera, Vallès Oriental)

Distàncies: 18km D+505m / 13km D+370m

Per fi la nova cursa de Palautordera veurà la llum després de la pandèmia. Nascuda de la factoria Ultra Montseny i Trail Sant Esteve, recorrerà els camins i corriols del rodal de la població vallesana, situada a les faldes del Montseny. Per aquesta primera edició oferirà fins a dues distàncies que permetrà cremar els torrons.

Cursa de Reis (Sant Julià de Cerdanyola, Berguedà)

Distància: 5km D+230m + curses infantils

La cursa de Reis per excel•lència de l’Alt Berguedà disputarà la seva setena edició. Una cursa curta, ràpida i intensa ideal per aquells que vulguin començar l’any a bon ritme. 


CALENDARI TRAIL CATALUNYA 2023