Prop de 450 corredors es donaran cita el proper dissabte en la quarta edició de l’ Ultra Montseny, que enguany prendrà la localitat de Cànoves (Vallès Oriental) com a epicentre de l’esdeveniment. Una prova que permetrà al participant conèixer a fons el ric patrimoni natural del Parc Natural del Montseny.

La modalitat ultra trail, de 74 quilòmetres i 4.570m de desnivell positiu, serà més dura que l’edició anterior, reduïnt en deu quilòmetres la distància però mantenint pràcticament el mateix desnivell. Visitarà els llocs més emblemàtics del Parc com el Montseny, Sant Marçal o Viladrau, a través de boscos de gran bellesa on destaca l’alzina, el roure, el faig i l’avetosa, i tocarà sostre en el seu cim més enlairat: el Turó de l’Home (1.706m).

Enguany, aquesta modalitat forma part de la primera edició de la Lliga Catalana Ultra Trails.

Entre els favorits a la victòria, destaquem a Adrià Matas, Alberto Vinagre, Xavi Llamas, David Arredondo, Jon Ardaide, Albert Vilardell i Marta Batalla. Paral·lelament, hi haurà una classificació per equips, on trobem corredors com Alex Urbina, Jaume Folguera, Mireia García o Tati Orquiola que participaran amb les seves respectives parelles.

Material obligatori

A l’igual que l’any passat, es preveuen condicions meteorològiques adverses i baixes temperatures. Així que us recordem el material obligatori que cal dur en la modalitat Ultra:

Mòbil amb la bateria plena
Lampara Frontal, més un joc de piles (o frotal) de recanvi
Jaqueta impermeable amb caputxa
Peça de roba tèrmica
Gorro/Buff
Guants
Xiulet
Manta tèrmica
Bidó per a líquids 500ml o motxilla hidratació
Got (el bidó pot fer l’ús)
2 barretes energètiques o similar

Pau Capell, participació de luxe a la Trail

La modalitat trail, de 35 quilòmetres i 1.656m de desnivell positiu, tindrà sortida a la localitat de Viladrau i resseguirà el mateix recorregut que la llarga fins cercar Cànoves, epicentre de l’esdeveniment.

En aquesta ocasió, comptarà amb la participació de Pau Capell, que busca ultimar la seva preparació abans de viatjar al Japó d’aquí tres setmanes per participar a l’ Ultra-Trail Mount Fuji.