Ultra Pirineu dona avui el tret de sortida de la seva dotzena edició amb l’obertura del període de preinscripcions. El mediàtic esdeveniment, que es celebrarà del 2 al 4 d’octubre de 2020, presenta pocs canvis respecte l’edició passada. Potser la més destacada és la desaparició de la Nit Pirineu, la prova vertical nocturna que unia l’estació d’esquí de la Molina i el cim de la Tossa d’Alp la nit de divendres.

La modalitat Ultra tornarà a ser la prova més sol·licitada, on només 1.000 corredors podran viure l’experiència. Mantindrà el bell recorregut de 94 quilòmetres i 6.200m de desnivell positiu de l’edició passada, recorrent les parts més maques del Parc Natural de Cadí Moixeró en una gran volta circular tornant a l’essència dels seus orígens.

També es mantindran els canvis introduïts l’edició passada en les altres modalitats. La distància trail de 56km i D+2800m tindrà la sortida i arribada a Bellver de Cerdanya, mentre que la Mitja Marató es redueix fins els 19km i D+600m.

La Sky Pirineu tornarà a ser un dels grans focus d’atenció com a prova puntuable de les Golden Trail National Series. El seu recorregut de 36km i D+2600m reunirà als millors corredors del panorama nacional i promet grans emocions, tal i com va passar l’edició passada.

El període de preinscripcions romandrà obert des del 14 al 27 de gener al web oficial de Ultra Pirineu. Hi haurà disponibles fins a 1.000 places per a cada una de les modalitats. Si passat aquest període es superen el nombre de peticions, es realitzarà un sorteig el dia 28 de gener. En cas contrari, tots els preinscrits quedaran automàticament inscrits sense passar pel sorteig.