Aquest matí s’ha realitzat l’esperat sorteig de la divuitena edició de l’Ultra-Trail du Montblanc UTMB®, sense dubte la prova més coneguda del món del trailrunning, que es celebrarà del 24 al 30 d’agost de 2020.

Fins a 804 corredors catalans d’entre les 31.500 sol.licituds han buscat la sort per aconseguir un dels 8.300 dorsals disponibles per alguna de les set fulles (UTMB-TDS-CCC-PTL-OCC-MCC-YCC) que conformen l’escenari del trail més conegut del món, dels quals 250 han estat els afortunats. A través d’aquest enllaç trobareu el resultat del sorteig de tots els participants residents a Catalunya.

En cas de ser agraciat en el sorteig, caldrà realitzar la totalitat del pagament del dorsal abans del 23 de gener i enviar el certificat mèdic corresponent.

Un 2019 memorable amb Pau Capell al capdavant

L’edició passada va comptar amb 232 corredors catalans en alguna de les set proves del programa UTMB, dels quals 185 van assolir el seu objectiu. Memorables van ser els podis de Pau Zamora (2n MCC), Lleïr Barcons (2n YCC) i Andreu Simón (2n OCC), però sobretot les victòries de Ragna Debats a CCC i la de Pau Capell a UTMB.

Foto portada UTMB