Aquest matí s’ha realitzat l’esperat sorteig de la divuitena edició de l’Ultra-Trail du Montblanc UTMB®, sense dubte la prova més coneguda del món del trailrunning, que es celebrarà del 22 al 28 d’agost de 2022.

Fins a 779 corredors catalans d’entre les més de 30.000 sol.licituds han buscat la sort per aconseguir un dels 8.300 dorsals disponibles per alguna de les set fulles (UTMB-TDS-CCC-PTL-OCC-MCC-YCC) que conformen l’escenari del trail més conegut del món, dels quals 377 han estat els afortunats. A través d’aquest enllaç trobareu el resultat del sorteig de tots els participants residents a Catalunya.

En cas de ser agraciat en el sorteig, caldrà realitzar la totalitat del pagament del dorsal abans del 6 de febrer i enviar el certificat mèdic corresponent.

Una edició que arriba amb novetats

L’edició 2022 de l’UTMB arribarà amb diverses novetats com ara un nou horari de sortida per a la TDS® i un traçat nou per a l’OCC. Es tracta del darrer any del sistema històric de puntuació de classificació abans de passar el 2023 a un sorteig únicament accessible mitjançant les Running Stones, que es podran recollir a les curses del circuit UTMB® World Series.