“100 curses que has de fer alguna vegada a la vida”

4331

 

Arriba a les llibreries un nou llibre de l’editorial Cossetània Edicions. De la mà de Sebas Guim, periodista i corredor, ens porta les “100 curses que has de fer alguna vegada a la vida”.

L’autor desgrana, de forma plàcida i captivadora, cada una de les cent curses que caldria fer a la vida. Ofereix un ampli ventall d’esdeveniments de diferents tipus i modalitats pel voltant del món, amb la intenció d’atrapar al lector a fi de transportar-lo mentalment a illes, entre muntanyes o sobre deserts de dunes.

Al llarg de les 216 pàgines no podien faltar les curses clàssiques d’asfalt, com la Marató de Nova York, la Behobia-Sant Sebastián o la Cursa de Bombers de Barcelona; les de muntanya com la Ultra Pirineu, Transgrancanaria o la Zegama Aizkorri Mendi Maratoia, considerada per molts com la millor cursa de muntanya del món. Però també ens aproxima a llocs remots com l’Antàrtida, a Sibèria, al desert del Sàhara o la Gran Muralla xinesa.

Compta amb el pròleg del conegut periodista i maratonià Arcadi Alibés, atleta que ha aconseguit disputar més de cent maratons viatjant pel món. Com diu l’autor “la meta no és el final, sinó el camí que seguim per arribar-hi”. Així doncs, a què espereu per calçar-vos les sabatilles i començar a pensar en el proper repte?