Borredà: tercera parada de les Xtrail Marathon Cup

1595

El circuit Xtrail Marathon arriba al seu equador aturant-se al bucòlic poble de Borredà (Berguedà). A diferència de l’edició passada, on la neu i el fred van ser els protagonistes, l’ambient estiuenc atraurà fins a 300 corredors.

La Borredà Xtrail inclourà fins a quatre distàncies (42, 30, 21 i 14km) per descobrir els paratges més emblemàtics de la Serra de Catllaràs, com Sant Romà de la Clusa, el Sobrepuny i el pla de l’Orri, combinant senders corribles amb trams més tècnics.

A l’igual que en la passada cursa a Lles de Cerdanya, la distància marató es preveu una altra bonica lluita pel podi entre David Frias, Miguel Ángel González i Ángel Nevado. Tots tres voldran deixar encarrilada la seva classificació abans de l’última prova del circuit, que es celebrarà el proper mes de setembre a Saldes. Més clar ho tenen Àlex Urbina i Mesi Arcos, que una victòria els duria pràcticament a sentenciar el títol en la distància trail.

Encara teniu temps per a fer la vostra inscripció a traves d’aquest enllaç.

Els més petits de la casa també tindran en el seu espai. Sota la direcció dels Joves Atletes de Berga, la Borredà Xtrail Kids oferirà fins a cinc curses diferents per a nens/es d’entre 5 i 14 anys.