TRAIL SETMANA CATALUNYA (21/07/2019): Les curses per muntanya del cap de setmana

1211

Tot i que totes les mirades estan centrades al país dels Pirineus amb la disputa de l’Andorra Ultra Trail, a casa nostra també s’hi celebraran algunes curses per muntanya d’estiu.

Aquest és el programa per aquest proper cap de setmana:

Dissabte 20 de juliol

Cursa nocturna Solidaris La Granada (Alt Penedès)
Distàncies: 15km D+164m / 7km D+83m

La cusa transcorre pels voltants de La Granada, Puigdalber i Les Cabanyes. El 92% és per camins de terra , senderes i vinyers. El nivell de dificultat és mitjà, havent-hi quatre punts de curt recorregut, amb forts desnivells. És una carrera íntegrament benèfica, on es destinaran tots els beneficis a favor de la nova unitat de Caritas creada a La Granada. La cursa forma part de la LLiga de Curses de Muntanya Gran Penedès.

Diumenge 21 de juliol

Barcelona

Borredà Xtrail (Borredà, Berguedà)
Distàncies: 42km D+2426m / 30km D+1550m / 21km D+963m / 14km D+500m + Kids Trail

Tercera prova del circuit Xtrail Marathon Cup, que transcorre per corriols que us portaran a llocs tant idíl·lics com Sant Romà de La Clusa, el Sobrepuny, el pla de l’Orri, les calamites i els altars. La nostra prèvia:

Borredà: tercera parada de les Xtrail Marathon Cup

Girona

Trescada Paco Muñoz (Riells-Santa Fe) (Riells i Viabrea, La Selva)
Distància: 22km D+700m

Cursa per muntanya que recorrerà les rodalies de la vila situada a l’extrem sud del Parc Natural del Montseny, tot rodejant un dels seus cims més emblemàtics: el Turó de Morou.

Tarragona

Trail d’iniciació Creixell (Tarragonès)
Distàncies: 10,4km D+125m / 3,7km D+50m

Cursa pels voltants de la població tarragonina, que visitarà llocs com l’Aguilera, Mas Gibert i Mas Mercader, a tocar del terme de La Pobla de Montornès. Passarà per sota del Bosc de la Miguelina fins a sortir al carrer del camí de La Pobla a la Urb. El Racó del Cèsar. Puntuable per la Lliga Trail Tgn Nord 2019 i per la Lliga Championship.

Cursa Memorial Horta de Sant Joan (Terra Alta)
Distància: 14,4km D+685m + Caminada popular

Cursa de muntanya pel massís dels Ports que passarà per la zona de l’incendi del 2009. En memòria, record i homenatge a David, Jaume, Jordi, Ramon i Pau.