Buff®Epic Trail Aigüestortes 2017: Barruera acollirà prop d’un miler de corredors

1846

Prop d’un miler de participants tornaran a gaudir, el proper cap de setmana, d’ una nova edició de la Buff® Epic Trail Aigüestortes. El poble de Barruera (Alta Ribagorça) serà l’epicentre de l’esdeveniment per quart any consecutiu, enguany enmarcat dins la BUFF® Mountain Festival de la Vall de Boí que oferirà al visitant activitats a l’aire lliure.

La prova estrella tornarà a ser la modalitat ultratrail. L’espectacular traçat de 105 quilòmetres i 7.950 metres de desnivell positiu recorrerà paisatges de singular bellesa a cavall entre l’Alta Ribagorça i la Val d’Aran, fent una lleugera incursió dins del Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici. Entre els corredors més destacats trobem a Jordi Casadellà, Marc Puig, Victor Bernard, Jon Ugarte o Jaume Folguera, i peces puntals de l’equip patrocinador com Pau Bartoló, Ernest Ausiró i Gerard Morales. La participació d’ Eugeni Roselló serà dubte fins a última hora. En fèmines Judith Franch i Leire Martínez semblen, a priori, les que més possibilitats tenen per pujar dalt del podi. La victòria en aquesta edició valdrà pel títol Skyrunning National Championship Ultra de la ISF (International Skyrunning Federation).

El programa de la BUFF® Epic Trail Aigüestortes es completarà amb la BUFF® Epic Trail 42K, puntuable per a les Migu Run Skyrunner World Series, i ja en la jornada dominical per la BUFF® Epic Trail 21K.