El proper 31 de març veurà la llum una nova cursa per muntanya a casa nostra: la Cadaqués Trail Experience. El bucòlic poble de l’Alt Empordà, una de les meravelles del nostre país, serà l’epicentre d’un esdeveniment que li augurem un futur prometedor.

No només per trobar-se en un entorn inmillorable, si no que a més la direcció de cursa va a càrrec del nostre home del temps: en David Hernando. Amb una experiència que l’avala com a àrbitre i experimentat corredor de curses per muntanya, també és un enamorat d’aquesta terra empordanesa. Per aquest motiu ha posat tot el que està a les seves mans per mostrar-nos les millors raconades d’aquest entorn privilegiat.

Hi ho farà amb dues modalitats:

El Gran Trail Cadaqués, de 26km i D+800m, visitarà raconades com el far de Cala Nans, cala de Sa Sabolla, muntanya del Pení, muntanya Negra, Portlligat, mentre que el camí de Ronda farà la resta ensenyant-nos penya-segats, platges i cales de gran bellesa.

El Trail Portlligat, de 12’5km i D+550m, està dissenyada per aquells que vulguin córrer ràpid sense perdre l’oportuntitat de gaudir del seu entorn. Tocarà sostre a puig dels Bufadors (431m) que servirà com a autèntica talaia on gaudir d’unes vistes extraordinàries de tota la comarca, el Pirineu més pròxim i de tot el Parc Natural del cap de Creus.

Si acabat de llegir aquest article teniu ganes d’inscriure-us, ho podeu fer a través del web oficial de la cursa.