Arriba una nova temporada plena de novetats, amb proves que malauradament ens han deixat, d’altres que neixen per a oferir al corredor una altra possibilitat davant el gran ventall de curses de llarga distància a Catalunya, Pirineu Francès i Andorra i unes altres que segueixen a un ritme creixent.

De les proves que han desaparegut  destaquem a l’Ultra Trail de les Fonts de Xerta. Després de set anys ratllant l’excel·lència, han decidit donar un pas al costat sense tancar definitivament la porta a un possible retorn.

D’entre les novetats, l’ Ultra Trail Llastres ens descobrirà els racons més emblemàtics de les Terres de Mestral a través de 3 etapes; la Costa Brava Stage Run pren el relleu de la desapareguda Costa Brava Xtrem i tornarà a oferir un format en etapes pel litoral català; i al Pirineu tindrem la Pica-Pica (Ultra Trail Montcalm) que, amb els seus 100 quilòmetres i 11.000m de desnivell positiu, es perfila com una de les proves d’alta muntanya més dures.

En aquest 2018 conviuran dos circuits d’ultra trails a Catalunya: la Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència de la FEEC, que complirà la seva setena edició, i la recent creada Lliga Catalana Ultra Trails.

Podreu trobar tot el calendari, actualitzat al dia, en l’apartat CALENDARI del nostre web. Trobareu tota la informació referent a dades, preus inscripcions, dates d’obertura d’inscripcions i els punts ITRA de cada prova. A mida que les entitats organitzadores vagin confirmant més dades, ho anirem actualitzant.