Canillo Trail Races: pel cor del país andorrà

Les valls del Canillo seran l'escenari de la tercera edició de la prova, amb cinc recorreguts i tres possibilitats de competició per etapes

417
La Canillo Trail Races transitarà per paisatges d'alta muntanya. Foto: Artur Ribera

La Canillo Trail Races veurà la tercera edició el cap de setmana del 24 i 25 d’agost. Un esdeveniment que tornarà a tenir com a escenari la valls de Canillo: una parròquia amb múltiples serveis i tot tipus de possibilitats d’activitats recreatives a l’estiu i culturals que permetran al participant viure una experiència completa acompanyat d’amics i familiars.

La Canillo Trail Races constarà de quatre curses individuals i tres modalitats per gaudir al màxim dels boscos, crestes i cims de la parròquia de Canillo:

  • La CTR Ultra constarà d’una Marató el dissabte (43km D+2800m) i un Trail (25km D+1800m) el diumenge
  • La CTR Gran Marató combinarà la Trail (24km D+1800m) del dissabte i la Trail (25km D+1800m) del diumenge
  • La CTR Trail combinarà la Trail (24km D+1800m) amb la Short (15km D+1200m) de diumenge.

Els participants trobaran tota mena de terreny. La jornada de dissabte, amb terreny més lent i tècnic, s’endinsarà per les valls de Montaup i del Riu i passant per llocs emblemàtics com Siscaró, Cabana Sorda i el Pas de les vaques, tocant sostre per damunt dels 2.500m d’altitud. Mentre que les curses de diumenge transitaran per terreny més suau, permetent gaudir de la verdor dels prats alpins en els punts més alts i de l’obaga dels boscos de pi negre en la part baixa de Gran Valira.

Els més petits de la casa també podran gaudir de la Canillo Trail Races amb dos recorreguts de 300m i 1km de forma gratuïta.

Inscripcions

Es podran fer les inscripcions AQUÍ fins el 19 d’agost de 2024 o a l’exhaurir els dorsals disponibles. El preu de la inscripció és de 74€ per a la modalitat CTR Ultra, 60€ per a la CTR Gran Marató i 55€ per la CTR Trail. El preu inclou avituallaments en cursa, servei mèdic, cronometratge, fotografia en cursa, entrada pel pont tibetà de Canillo i ticket dinar per diumenge.