Empordà Trail Series 2024

1949
La Fox Trail formarà part de la primera edició de l'Empordà Trail Series

L’ Empordà Trail Series neix amb l’objectiu de promoure l’esport de muntanya a la comarca, posar en valor el paisatge empordanès i incentivar a competir de manera saludable.

En aquesta primera edició, la lliga es disputarà durant la primavera i constarà de tres proves puntuables:

La cursa, organitzada per l’Ajuntament de Llers, serà la prova inaugural de la Lliga. Els corriols, els camins, castells, l’ermita de Sant Quirze d’Olmells, la Garriga i les barraques i parets de pedra seca seran constants a l’Embruixada Trail, que tot just celebrarà la seva segona edició. Un dels principals atractius serà el recentment estrenat Camí Ceboller, una antiga carrerada que enllaçava diversos municipis. Pels més agoserats hi haurà una modalitat més curta de 12km.

La cinquena edició permetrà conèixer els llocs més emblemàtics de la muntanya de Verdera. Un trencacames apte només pels i les més intrèpides, aquells i aquelles a qui  li agraden les emocions fortes. També comptarà amb dos recorreguts més de 11km D+800m i una marxa popular de 6km D+370m.

  • 07/04/2024 Fox Trail (Sant Llorenç de la Muga) 14km D+550m

La Fox Trail, organitzada per l’Associació Arrelats a la Muga, celebrarà la seva sisena edició. Sant Llorenç de la Muga tornarà a ser l’epicentre d’una de les curses amb més estima de la comarca. Tot i tenir poc més de 250 habitants, la petita població empordanesa s’entrega en cos i ànima per a que tothom vingui a gaudir del seu rodal i se senti com a casa. Disposarà d’una modalitat més curta de 7,5km D+250m.

Per participar a l’Empordà Trail Series caldrà formalitzar la inscripció a través del web oficial de la Lliga. Podeu consultar el reglament en aquest enllaç.