La Llanera Trail ja supera el mig miler d’inscrits

La novena edició, que se celebrarà el 28 de gener a Sabadell, espera arribar al miler de participants

519

La Llanera Trail, organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell (UES), tornarà a viure una nova jornada esportiva a la co-capital vallesana el proper 28 de gener.

Les inscripcions van a bon ritme a un mes de la seva celebració i ja superen el mig miler, igualant la xifra assolida l’edició passada a aquestes alçades. L’organització espera repetir l’èxit de les últimes edicions i arribar als 1.000 participants, fet que sitúa la Llanera Trail com una de les curses per muntanya preferides pels corredors per començar l’any. De fet, ja s’ha confirmat la presència d’atletes d’alt nivell, com Gerard Morales, Lluís Ruiz, Karim Cabeo, Llure Esteve, Lorena Cubillas, Manu Vilaseca o Carolina Rius.

Com és habitual, la Llanera Trail inclourà la primera marató per muntanya de la temporada del calendari de trail català.

L’esdeveniment es desenvoluparà entre els termes municipals de Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat en un entorn que sorprendrà pel seu ric patrimoni natural i històric: boscos frondosos, corriols amagats, fonts, masies i ermites romàniques.

Tres recorreguts per gaudir del rodal de Sabadell 

La novena edició de La Llanera Trail oferirà fins a tres recorreguts dissenyats per a que tothom pugui gaudir d’aquesta festa de trailrunning. La plaça Doctor Robert de Sabadell, just davant de l’Ajuntament, serà el punt d’inici de les proves.

La Marató, de 43km D+1450m, dibuixa un traçat que s’allarga fins a Castellar del Vallès, tocant sostre al cim del Puig de la Creu, a 668m d’altitud, tot passant pels llocs més emblemàtics del rodal sabadellenc i castellarenc com Togores, el riu Ripoll, Can Casamada i Sant Pere d’Ullastre.

Tant la Mitja Marató de 21km D+550m, com la curta de 14km i D+220m compartiran part del recorregut de la Marató. Sens dubte, una bona opció pels amants de les curses ràpides que vulguin començar la temporada amb una mica de ‘xispa’.

Inscripcions

Es podran fer les inscripcions AQUÍ fins el 18 de gener de 2024 o a l’exhaurir els 1.250 dorsals disponibles. El preu de la inscripció és de 30€ per a la Marató, 25€ per a la Mitja Marató i 14€ per la 14K. El preu inclou samarreta commemorativa, avituallaments en cursa, dutxes, servei de podologia, servei mèdic, cronometratge i fotografia en cursa.

Una cursa solidària amb Obrir-se al Món

Com és habitual, l’esdeveniment aprofitarà per donar ressò a iniciatives solidàries. Enguany tornarà a col.laborar amb l’associació sabadellenca Obrir-se al Món (centre de serveis per persones amb autisme) amb la venda d’uns mitjons commemoratius de la Llanera, on els participants podran decidir comprar al realitzar la seva inscripció. Tota la recaptació anirà en benefici a l’associació.