Lliga de la Noguera 2024

1782
La Cursa de la Perdiu serà la gran novetat de la Lliga de la Nioguera 2024

La Lliga de la Noguera celebrarà aquest 2024 la seva desena edició, amb l’objectiu de seguir agrupant totes les curses per muntanya que es disputen a la comarca lleidatana sota una competició global per promocionar-les conjuntament. Alhora, la Lliga pretén ser un punt de referència per a les curses de muntanya de la Noguera i una bona manera de fomentar el turisme actiu de la comarca.

Per aquest 2024 presenta un calendari pràcticament sense canvis respecte l’edició passada. L’única novetat serà la incorporació de la cursa Perseguint la Perdiu de Vilanova de Meià en detriment del Trail Montroig. La Gerb Trail descansa.

Hi trobem fins a 10 curses puntuables:

En quant a la classificació final, es sumaran els 8 millors resultats de la Lliga, comptant que per entrar a la classificació final caldrà haver participat en un mínim de 5 proves. Els corredors que completin fins a 8 curses rebran el premi Finisher. (*reglament 2024 a revisar).

També existeix una classificació per equips. Perquè un equip puntuï en una prova caldrà que 4 membres de l’equip (entre els quals n’hi ha d’haver obligatòriament un de cada sexe) acabin la cursa en qualsevol de les seves modalitats, incloent-hi les caminades. Cada equip que compleixi aquest requisit, aconseguirà la suma de punts obtinguts pels 4 membres del seu equip que hagin aconseguit major puntuació en aquella prova.