Després d’una primera edició que podríem considerar com exitosa, la Costa Brava Stage Run arrenca avui de nou amb l’obertura d’inscripcions. Un segon any que es celebrarà entre el 3 i 5 de maig de 2019 i que pretén ser la consolidació del projecte. CBSR no només és una competició. L’esperit de companyonia, interrelació, amistat i festivitat entre els participants durant tres dies, són els pilars fonamentals per a que el producte Stage Run funcioni.

Els participants recorreran la Costa Brava entre Blanes i Portbou a través del sender mediterrani GR92 i el Camí de Ronda. El terreny que ofereix és realment espectacular i fer-ho en un format de tres etapes, cada cop més arrelat a casa nostra, per anar descobrint els seus encants mica en mica no te preu. En ella trobarem platges de sorra fina, cales d’aigua de blau turquesa, imponents fars i pobles pescadors, tot travessant dos parcs naturals com el del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter, i el del Cap de Creus. I ho podran fer a través de dues modalitats:

La CBSR, amb 125km i 4300m de desnivell positiu, repartits en 3 etapes: la primera de 23 quilòmetres unirà Blanes i Tossa de Mar, la segona de 53 quilòmetres anirà de Palamós i l’Escala, i la tercera de 50 quilòmetres entre Roses i Portbou.

La CBSR Experience que tindrà 85km i 2800m de desnivell positiu, també repartits en 3 etapes: la primera etapa serà la mateixa que CBSR, la segona de 32 quilòmetres entre Aiguablava i L’Escala, i la tercera de 30 quilòmetres entre Cadaqués i Portbou.

Les inscripcions ja estan obertes a través de la seva pàgina web oficial. Durant el dia 15 d’agost trobareu un descompte de fins el 15%. Aprofiteu!